Ariefmas's Weblog

Sejenak Menapak Riuhnya Dunia Maya

Meniko Puring Dorinda kaliyan Puring Kurasi

Meniko Puring Dorinda kaliyan Puring Kurasi
…………… ……………………………………………….
Puring Dorinda … Menawi saking naminipun njih leres sak upami dipun wastani meniko Puring India. Saged kemawon meniko … Kulo piyambak njih nembe sinau babagan Puring. Buku Puring ingkang kagem pedoman njih dereng gadah … Dados njih dereng paham Puring Dorinda meniko kalebet Puring India utawi sanes.

image

Foto Puring Dorinda ingkang sepindah wonten nginggil meniko benten corak pewarnaan kaliyan foto wonten ngandap.

Meniko ugi Puring Dorinda …

image

Sak sampunipun Pak Joko ngendiko wonten telpon, sekinten minat kaliyan Puring Dorinda, Kurasi, ugi Puring Maharani hasil silangan saking panjenenganipun Bapak Gandung Pamungkas, enggal-enggal kulo cangkok.

Menawi mboten keseso, mbok bilih sak bibar bakdo nembe saged siap. Samangkih dalem tanduraken sekalian, ngantos oyot sae rumiyin.

Ingkang ngandap meniko foto Puring Kurasi …

image

Nyuwun pangapunten sak derengipun dalem nembe saged upload foto. Sanesipun malih samangkih ugi wonten Puring Drupadi ugi silangan Bapak Gandung, Puring Rosalini, ugi jenis-jenis sanesipun malih … Monggo🙂

Matur sembah nuwun sakderengipun ….

Meniko Puring Dorinda kaliyan Puring Kurasi

……..
Arief 085643539399
pin BB D365ED5B
 whatsapp 085643539399
Lokasi : Gunungkidul, Yogyakarta, Indonesia

20 Juni 2014 - Posted by | Puring | , ,

1 Komentar »

  1. […] Puring Kurasi Merupakan mutasi dari percabangan Puring […]

    Ping balik oleh Mengenal Jenis Tanaman Puring ( Croton Codieaum Variegatum 2 ) « Ariefmas's Weblog | 22 Oktober 2016 | Balas


Dipersilakan mohon Komentar di SiNi [trima kasih]

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: